Logo
Single Banner Image Mobile
Single Banner Image Mobile

Ontdek de 50-years anniversary edition jeans!

Om ons jubileum te vieren, lanceren we de ‘Maurizio’ en ‘Isabella’ jeans - vernoemd naar de oprichters van ons merk, gecreëerd voor de hele familie. Voor dames, heren, meisjes én jongens. Lees hieronder meer over onze ageless jeans ter ere van ons 50-jarig bestaan!

50 JAAR GARCIA

Italië, 1972. Diep in de heuvels van Urbania ligt de “Valley of Jeans”. De plek waar ooit denim werd gemaakt voor de hele wereld. Hier toverde Maurizio zijn passie voor jeans om tot een van de eerste denimfabrieken van het authentieke Italiaanse dorp. Samen met ‘zijn’ Isabella markeerde hij de blueprint van vakmanschap-jeans. Om 50 jaar aan blauw vakmanschap te vieren, lanceren we de ‘Maurizio’ en ‘Isabella’ jeans. Vernoemd naar onze oprichters als eerbetoon, geïnspireerd op de Garcia lifestyle.

Single Banner Image Mobile

Eén fit voor de hele familie

Wij staan voor een levensstijl waarbij het draait om blijdschap en geluk. Geluk dat je deelt met anderen, simpelweg omdat we geloven dat het leven beter is als je het samen viert. Samen met familie en vrienden die familie worden, ongeacht DNA. Daarom hebben we een tijdloze jeans gemaakt die geschikt is voor de hele familie. Ageless jeans, een comfortabele en functionele mom en dad fit die je kunt combineren en stijlen zoals je zelf wilt.

Single Banner Image Mobile

Eén jeans, eindeloos veel mogelijkheden

We zien jeans als de draagbare vorm van zelfexpressie. We dragen jeans vanaf onze jeugd en hiermee vormen ze ons verhaal. Het is dan ook niet gek dat je een directe connectie voelt wanneer je iemand voorbij ziet lopen die dezelfde jeans draagt. Denim is een materiaal waarin je je authentieke zelf kunt tonen. En dat is precies wat we willen bereiken met onze ageless jeans! Een hoge taille, lichtblauwe kleur en voorzien van onze iconische koperen knopen. Ongeacht je leeftijd, geslacht of afkomst: de ‘Maurizio’ en ‘Isabella’ jeans vormen hét blauwe canvas voor iedereen die zijn of haar unieke stijl wil uiten.

Single Banner Image Mobile

ONZE GESCHIEDENIS GESCHREVEN OP ÉÉN JEANS

Trendsetter, klassieker of unisex exemplaar: je kan veel labels aan deze jeans hangen, maar onze ‘Maurizio’ en ‘Isabella’ jeans vertellen een verhaal. Ook is er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en stoffen die bijdragen aan een circulaire economie. Zo draagt Garcia bij aan haar huidige familie én de toekomstige generatie. Dit is waar onze geschiedenis en de toekomst samensmelten. Van de jaren '70 wassing tot het originele Garcia logo. Ons ageless jeans vertegenwoordigt de oude, huidige en toekomstige Garcia-familie. Become a part of it!

Single Banner Image Mobile

Social network icon
Social network icon
Social network icon
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF