Logo
loader

Jassen en jacks

Dames jacks & jassen

Vooral in het najaar heb je bijna altijd een jas aan wanneer je naar buiten gaat. Een jas is dus een erg belangrijk item aangezien het je hele outfit kan maken of breken! Daarom biedt GARCIA een ruim aanbod van dames jacks & dames jassen voor het najaar, maar natuurlijk ook voor het voorjaar.

Wat is een tussenjas?

Denk je bij de herfst meteen aan winterjassen? Dit is vaak het seizoen voor de tussenjas. Denk bijvoorbeeld aan een trenchcoat of een jackje, die je zowel in de herfst als lente kan dragen. Bekijk hier alle jacks en jassen van GARCIA voor dames.

Van stoer leren jack naar klassieke trenchcoat

Ben jij het type voor een stoer, gewatteerd bomberjack met een capuchon of zou je eerder kiezen voor de klassieke parka met een halflang model? Ook een wollen mantel of leer bikerjack zijn voor velen een goede keuze. In de zomer is een denim jack eigenlijk onmisbaar, maar een spijkerjasje kan ook nog eens goed gedragen worden in de winter wanneer je ‘m binnen draagt met een leuk T-shirt eronder. Naast jacks & jassen hebben we bij GARCIA ook chique en casual dames blazers voor elke gelegenheid, in een effen kleur of met een leuke opvallende print.

Heeft GARCIA winterjassen voor dames?

Bij GARCIA vind je meerdere winter- zomer en tussenjassen. Perfect voor elk seizoen!

Wanneer moet ik mijn winterjas weer aan?

Meestal beginnen de echt koude maanden pas rond november. Denk ook aan de regen en wind, een goede jas is waterafstotend en helpt jou de winter door! Bekijk de warmste winterjassen voor dames bij Garcia.


Social network icon
Social network icon
Social network icon
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF