✓ GRATIS VERZENDING VANAF €50✓ GRATIS RETOURNEREN
(0)
INLOGGEN
nl

GARCIA JEANS DAYS: 2e jeans -50%! Dames | Heren | Jongens | Meisjes

Home
KLANTENSERVICE

RUILEN EN RETOURNEREN

Retourneren

Wil je een artikel retourneren? Dat mag zonder opgaaf van reden. Je hebt een zichttermijn van 30 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat je de artikelen in je bezit hebt gekregen. Bij jouw bestelling zit ook een retourformulier en een retoursticker. Als je deze volledig invult kun je de bestelling gratis retour sturen. Je kunt de bestelling via een DHL parcelshop opsturen.

Geld terug ontvangen

Wanneer je een artikel binnen 30 dagen na ontvangst retour stuurt, dan ontvang je het bedrag van het artikel binnen 10 werkdagen retour op je bankrekeningnummer waarmee je hebt betaald. Wanneer je via creditcard hebt betaald, dan zie je de terugbetaling op je eerst volgende creditcardoverzicht. Heb je gekozen voor achteraf betalen, dan wordt het artikel van je openstaande factuur gehaald. De openstaande factuur geeft het bedrag van de gehouden artikelen weer. Mocht je alles hebben terug gestuurd, dan wordt de gehele order gesloten. Mochten er verzendkosten zijn betaald en je stuurt jouw gehele order retour, dan worden de verzendkosten ook terugbetaald.


De status van mijn retourzending

Wanneer je jouw artikelen retour stuurt, dan ontvang je een bevestigingsemail wanneer wij jouw retour gestuurde artikelen hebben verwerkt.


Retourzenden van sale items

Geen probleem. Volg dezelfde stappen als het retourneren van niet-afgeprijsde artikelen.


Ruilen

Wil je je bestelde item toch liever in een andere maat ontvangen, of heb je liever een ander item? Het is mogelijk om een artikel binnen 30 dagen te ruilen. Vul hiervoor ons ruilformulier in, deze kun je downloaden door hier te klikken. Volg vervolgens dezelfde stappen als bij het retourneren van een artikel, zoals hierboven beschreven.


Een defect artikel ontvangen

Stuur een mail naar: webshop@wearegarcia.com onder vermelding van jouw ordernummer (factuurnummer) inclusief een foto van het defect. De klantenservice zal je daarna verder helpen.


Retourrecht

Je kunt de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling kosteloos terugsturen zonder opgaaf van reden. Je kunt de artikelen opsturen naar:

GARCIA Webshop
t.a.v. afdeling retouren
Van Maasdijkweg 52
3088EE Rotterdam
The Netherlands


Nog vragen?

Is jouw vraag niet beantwoord? Stuur ons een email met vermelding van het ordernummer via webshop@wearegarcia.com en wij proberen binnen een werkdag te antwoorden.Shop

Land