Logo
Logo

Gewatteerde jassen voor dames

Wintercollectie 2023

Gewatteerde jassen voor dames zijn een mode-essentieel geworden dat niet alleen warmte en comfort biedt, maar ook stijl en veelzijdigheid toevoegt aan je garderobe. Ontdek welke gewatteerde jassen wij bij Garcia hebben voor dames en gebruik onze handige tips voor het kiezen van de perfecte jas. 

Gewatteerde jassen bij Garcia


Of je nu van klassieke eenvoud of opvallende ontwerpen houdt, gewatteerde jassen voor dames zijn er in verschillende stijlen. Een populair voorbeeld van een korte gewatteerde jas is de stoere puffer. Bij Garcia in veel verschillende kleuren, materialen en modellen. Daarnaast hebben hebben we een lange gewatteerde jas, de parka. Dit is een perfecte combinatie van warmte en elegantie. En voor degenen die van variatie houden, biedt de reversible puffer de mogelijkheid om van stijl te wisselen met slechts één jas, dankzij het omkeerbare ontwerp. Kies je favoriete gewatteerde jasstijl en blijf deze winter warm in stijl.

Small Banner
Small Banner
Small Banner

Materiaal en isolatie


Veel van onze gewatteerde jassen hebben een donsvrije vulling die aanvoelt als echt dons. De een wat steviger dan de ander, hierdoor zijn de jassen ideaal in verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is ook de capuchon in de meeste gevallen voorzien van een zachte donsvrije vulling zodat ook je hoofd warm en droog blijft. 

Om een idee te geven hieronder een aantal voorbeelden van hoe verschillende vulling eruit ziet bij verschillende gewatteerde jassen. 

330g/kledingstuk imitatie dons

630g/kledingstuk imitatie dons

596g/kledingstuk gerecycled imitatie dons

Weerbestendigheid


Naast dat een gewatteerde jas je warm houdt is het ook belangrijk dat deze je beschermt tegen verschillende weersinvloeden. Daarom gebruiken wij steeds vaker een een stof, bijvoorbeeld polyester of gercycled polyester, dat een waterafstotende behandeling heeft gehad. Dit zal lichte regen of sneeuw afweren maar is niet volledig ondoordringbaar door vocht. Oftewel, een waterafstotende jas is niet volledig waterdicht. Een voordeel hiervan is dat de jas comfortabel en ademend blijft. Hieronder een greep uit onze collectie waterafstotende gewatteerde jassen.

Small Banner
Small Banner
Small Banner
Small Banner

Social network icon
Social network icon
Social network icon
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF