✓ GRATIS VERZENDING✓ GRATIS RETOURNEREN
(0)
INLOGGEN
nl
Home

Vintage used jeans

GARCIA-N21312-4035
Product Image

TOEVOEGEN AAN SHOPPING BAG
Deze jeans is een stijlvolle musthave in iedere garderobe. 5-pocket jeans met een slim fit. De jeans heeft een slim waist, tapered leg en een knoop- en ritssluiting. Dit item is gemaakt van 79% katoen, 20% recycled katoen en 1% elastaan.
  • Gratis verzending & terugsturen
  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd

More sustainable wash

Sustainable wash is onze verzamelnaam voor duurzamere wasbeurten. Het bedrijf Jeanologia heeft een innovatieve technologie ontwikkeld met de naam EIM (Environmental Impact Measuring Software). EIM brengt efficiënte en duurzame technologieën die besparingen garanderen van grote hoeveelheden water, energie, chemicaliën en de impact op de werknemers, door de meest schadelijke en arbeidsintensieve afwerkingsprocessen voor kleding te elimineren. Hoe lager de score, hoe minder impact. De denimindustrie is een zeer vervuilend en waterintensief proces. Met elke collectie proberen we het beter te doen door onze impact te verkleinen.

Recycled Yarn

Recycled yarn is onze verzamelnaam om aan te geven dat de garens die zijn gebruikt in dit kledingstuk, zijn gemaakt van recycled materiaal. Dit kan bijvoorbeeld recycled polyester zijn maar kan ook recycled katoen zijn, of een combinatie van recyclede materialen. Op het care label in de kleding staat omschreven welk materiaal is gebruikt in welke hoeveelheid. Recyclede materialen worden gemaakt uit restmateriaal, wat weer wordt omgezet tot grondstof.Shop

Land